Σκί και έλκυθρο στο μαίναλο

Σκι, έλκηθρο στο Μαίναλο

Είτε είστε δεινός σκιέρ, είτε αρχάριος αξίζει να κάνετε μια βόλτα στο χιονισμένο βουνό για να απολαύσετε τις χαρές του βουνού.

Το χιονοδρομικό κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1965. Ανήκει στα τρία παλαιότερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας και μέχρι σήμερα, έχει υποστεί αρκετές βελτιώσεις για να λειτουργεί με σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέροντας στους λάτρεις του σκι, και όχι μόνο, μοναδικές εμπειρίες.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου βρίσκεται σε υψόμετρο μεταξύ των 1.550 μ. και 1.770 μ., διαθέτει οκτώ πίστες με συνολικό μήκος που αγγίζει τα 6 χιλιόμετρα και τέσσερις αναβατήρες.

Αν δεν είστε δεινός σκιέρ μπορείτε να χαρείτε τις ομορφιές του βουνού, να κάνετε έλκηθρο και να χαλαρώσετε στο σαλέ του χιονοδρομικού Snowhawk Chalet δίπλα στην πίστα Ερατώ, σε υψόμετρο 1.600 μ., ανάμεσα σε συστάδες ελάτων. Η πανοραμική θέα θα σας μαγέψει.

Το Μαίναλο προσφέρει πανέμορφες διαδρομές για περιπάτους σε μονοπάτια και σκηνικά απαράμιλλης ομορφιάς, τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και τους καλοκαιρινούς.